Aandachtspunten tijdens uw behandeling

Aandachtspunten bij de verwachtingen ten aanzien van uw multidisciplinaire behandeling zijn:

  • Ons speciale online logboek is vanaf de start van de multidisciplinaire behandeling een belangrijk hulpmiddel. Bij de vastlegging van Activiteiten- en Beweegweger kunt u naast internet ook smartphone of tablet gebruiken.
  • U heeft een ernstige aandoening die niet in korte behandeltijd significante verbetering kan opleveren. Houdt u er rekening mee dat herstel geruime tijd kan duren, en dat u gedurende de behandeling ook een terugval kunt ervaren.
  • Onderwerpen die in uw situatie spelen, worden gefaseerd opgepakt. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de internist zich eerst richt op verbetering van de slaap.
  • De effecten van de voorgeschreven medicatie en supplementen zijn soms pas na enige tijd van gebruik significant merkbaar.
  • Wij combineren zoveel mogelijk de verschillende afspraken, maar wij kunnen vanwege regelgeving de oefen- en fysiotherapeut niet combineren. Er zijn daarnaast bepaalde dagen gepland in De Bilt en andere dagen in Lelystad.

De geldende afspraak is, dat behoudens de psycholoog, er een vervangende therapeut kan worden ingezet gedurende de multidisciplinaire behandeling, in geval van ziekte, vakantie of overmacht situaties. Waar mogelijk zullen wij u vooraf informeren. Deze vervanger is ervaren met het protocol, heeft inzicht in het dossier en zal zich ook inlezen. Het relatieve voordeel kan zijn, dat nieuwe ogen wellicht andere inzichten geven.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search