Werkwijze

Aanmelden
Er is altijd een verwijzing nodig van uw behandelend arts of specialist.

  • Pijnpoli in De Bilt: u belt ons centrale telefoonnummer om een afspraak te maken (0320-267768) of stuurt een e-mail aan patientdesk@vermoeidheidenpijncentrum.nl.
  • Vermoeidheidpoli in Lelystad of De Bilt: U kunt zich links bovenin aanmelden op deze website. Na het inloggen vragen wij u om vragenlijsten in te vullen. Daarna neemt onze afdeling planning vanzelf contact met u op.

Poliklinieken
Voorafgaand aan de intake door de medisch specialist ziet de patiënt een ergotherapeut. Bij vermoeidheid wordt de diagnostiek en poliklinische behandeling door de internist gedaan, daarop volgt behandeling (De Bilt en Lelystad). De pijndiagnostiek en poliklinische behandeling is in de handen van een anesthesioloog, pijnarts (De Bilt). Facultatief volgt daarnaast de multidisciplinaire behandeling door een gespecialiseerd team in de 1e lijn, binnen behandelcentra In Lelystad en De Bilt.

De VermoeidheidPoli in Lelystad en De Bilt is er voor een uitgebreide intake, diagnose, vervolgonderzoek en behandeling met medicatie van chronische vermoeidheid, ME/CVS en fibromyalgie. Op onze polikliniek heeft u een afspraak met de gespecialiseerde ergotherapeut en -internist.

Klik hier voor meer informatie over polikliniek

De pijnpoli in De Bilt biedt patiënten een uitgebreide analyse en een nauwkeurige pijndiagnose op korte termijn. Het daarop volgende behandeltraject op de poli is volledig toegesneden op de patiënt en zal voornamelijk bestaan uit pijninterventies door ervaren specialisten. Op onze polikliniek heeft u een afspraak met de ergotherapeut en de pijnspecialist.

Multidisciplinaire behandeling
Een multidisciplinaire behandeling is in feite de gecombineerde aanpak van uw aandoening door meerdere therapeuten in teamverband. Iedereen kijkt en werkt vanuit het eigen perspectief, binnen vooraf afgesproken kaders. Het team bestaat uit ergotherapeuten, psychologen, fysio-, oefentherapeuten en verpleegkundigen. Waar nodig aangevuld met diëtisten, ervaringsdeskundigen en arbeidsdeskundigen.

Klik hier voor meer informatie over behandeling

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search