Vermoeidheid polikliniek

Internist dr. Joris Vernooij doet poli in Lelystad en De Bilt.

De wachttijd bedraagt gemiddeld één tot twee weken.

Een eerste bezoek duurt in totaal meestal anderhalf uur en wordt gedaan op basis van de door u ingevulde vragenlijsten. Uw antwoorden op de vragen worden gestructureerd weergegeven in ons ‘Online Analysedossier’ en vormen de basis voor de gesprekken die u heeft met achtereenvolgens onze ergotherapeut en de internist. Er is alle tijd om te praten over uw aandoening, de specifieke klachten en de behandeling te geven.

De ergotherapeut doet het eerste deel van de intake, met een overdracht naar onze internist. Aandachtspunten zijn bijvoorbeeld uw voorgeschiedenis en wederzijdse informatie over de mogelijkheden van multidisciplinaire behandeling.

Daarna ontmoet u de internist over uw voorgeschiedenis, relevante omstandigheden, diagnostiek, uitsluiten van andere oorzaken en beleid. Hij bespreekt naar aanleiding daarvan met u eventueel:

  • medicatie;
  • vervolgonderzoek;
  • de mogelijkheden voor behandeling.

Daarna zijn we eenvoudig benaderbaar voor begeleiding en herhaalmedicatie. Er zijn standaard één of meer vervolgconsulten bij de internist voor een evaluatie van het onderzoek, medicatie en behandeling. Waar nodig zijn dat er meer.

De internist werd over 2016 door zijn patiënten beoordeeld met een 8,4.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search