Partners

Klik op het logo om doorgelinkt te worden naar de site van onze partners.

ZorgTeam
Werner Asberg en Kees van Toorn zijn al jarenlang volledig gespecialiseerd in manuele therapie. Ze zijn beide ook kinder-manuele therapeut. De patiënt en de aandoening staan hierbij in het middelpunt en krijgen alle aandacht. Door de bundeling van specialisaties en kennis kunnen behandelingen makkelijker op elkaar worden afgestemd en doeltreffender worden uitgevoerd. De communicatielijnen zijn direct en kort. Hierdoor kan snel en efficiënt worden gehandeld.

De andere therapeuten werken meestal in teamverband samen in de behandeling van chronische vermoeidheid en pijn.

Partners

1nP
De psychologische zorg geschiedt door GZ psycholoog Els de Kloe en haar collega’s. Haar partner 1nP doet onder meer de declaraties. Zij zorgt voor de professionele invulling van psychologie binnen Vermoeidheid&PijnCentrum, als onderdeel van het totale behandelteam en uiteraard binnen het programma en de protocollen.

Partners

Diëtistenpraktijk Annete Rijnbende
Annette Rijnbende is onze vast dietiste. Naast regulier diëtist is zij ook orthomoleculair therapeut. Deze combinatie maakt dat zij veel weet van bijvoorbeeld vermoeidheidklachten, gewrichtsproblemen, darmproblemen, huidklachten, vitamine tekorten en slaapproblemen. Zij werkt met een protocol dat is samengesteld met andere specialisten op gebied van ernstige vermoeidheid, ME/CVS en voeding en voegt daar dus nog wat specifieke kennis aan toe!

Partners

ME/CVS Stichting Nederland
De officiële patiëntenorganisatie voor ME/Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

De ME/CVS Stichting Nederland zet zich in voor de versterking en verbetering van de positie van mensen met ME/CVS.

Vermoeidheid&PijnCentrum is sponsor en denkt met de ME/CVS Stichting mee, vooral als het gaat over de medische kant van de aandoening.

Partners

Nederlands Slaap Instituut (NSI)
NSI is het grootste slaapcentrum van Nederland. Met een aanpak die perfect is voor patiënten van Vermoeidheid&PijnCentrum. U hoeft namelijk niet in een ziekenhuisbed te slapen voor het slaaponderzoek: dat kan gewoon thuis! ’s Avonds komt er een gespecialiseerde verpleegkundige de benodigde apparatuur ‘aandoen’ en u slaapt in uw eigen bed, terwijl alle metingen worden gedaan. Het verslag wordt op ons centrum met u besproken door een somnoloog (slaapspecialist) en onze internist gaat verder met de behandeling, als die nodig is.

Partners

Pijnkliniek De Bilt
Er is een hechte samenwerking met pijnspecialist en anesthesist dr. Henk Koning en zijn mensen. We zijn bijvoorbeeld samen in een kliniek in De Bilt gevestigd. De lijntjes zijn kort.

Partners

Hartkliniek
Hartkliniek Nederland heeft dezelfde visie op behandelen van patiënten als wij die hebben. Patiëntgericht, kwalitatief hoogstaand en met veel tijd. Als er een fietstest of ander onderzoek nodig is, dan zijn deze voor af doorgesproken, helemaal gericht op onze patiënten. Daarnaast zijn de lijnen erg kort. We zijn op steenworp afstand van elkaar gevestigd in Lelystad!

Partners

Newcastle University
De succesvolle aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum vindt navolging in Engeland. Op Newcastle University neemt professor Julia Newton zoveel mogelijk van de aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum over. Newton doet belangrijk onderzoek naar vermoeidheid. Ze sprak op het symposium van het Vermoeidheid&PijnCentrum en toonde grote bewondering voor de behandelmethoden van het centrum. Haar enthousiasme resulteerde in een partnership en samenwerking tussen Newcastle University en het Vermoeidheid&PijnCentrum (http://www.ncl.ac.uk).

Partners

APC Cardiovascular – Sensewear
APC Cardiovascular Ltd verkoopt, onderhoudt en integreert innovatieve, non-invasieve, producten op cardiovasculair en respiratoir gebied. De SenseWear® Pro Armband is een klinisch getest en gevalideerd bewegings-, energie- en lifestyle monitoring systeem dat gebruikt wordt door het Vermoeidheid&PijnCentrum.

Partners

Videobutler
Een afspraak met onze medisch specialist kan tegenwoordig ook vanuit huis, via het computerscherm. Met een nieuwe vorm van videoconsulten waarbij een speciale ‘videobutler’ van te voren zorgt voor een goede voorbereiding en storingsvrije techniek. Met deze methode hebben patiënt en arts voortaan de beschikking over een veilige en stabiele verbinding. Bijvoorbeeld Meander kiest voor deze medisch-technische innovatie en digitale zorg, om daarmee extra service te bieden aan patiënten. Vermoeidheid&PijnCentrum nu dus ook.

Menselijke tussenkomst via videobutler
De spraak-beeldverbinding wordt door de videobutler voorafgaand aan het consult ingesteld en getest. Op afstand checken de videobutlers of de apparatuur van de patiënt goed werkt, helpen indien nodig bij de installatie en brengen de verbinding met Vermoeidheid&PijnCentrum tot stand. Is de verbinding eenmaal tot stand gekomen, dan kan dezelfde code voor vervolgconsulten gebruikt worden. Het systeem is natuurlijk zeer goed beveiligd.

Partners

Nederlandse Vereniging van e-Health
De Nederlandse Vereniging voor e-Health (NVEH) is dé vereniging voor e-Health en telemedicine in Nederland, waarbij de kwaliteit van de zorgverlening voorop staat (www.NVEH.nl). Het Vermoeidheid&PijnCentrum is daar lid van.

Partners

Hotel De Lange Jammer
Hotel “De Lange Jammer” is een prima accommodatie aan het water om wanneer u van ver komt te kunnen overnachten. Het Vermoeidheid&PijnCentrum kan voor haar patiënten een overnachting tegen gunstig tarief regelen.

Partners
Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search