Partners

Klik op het logo om doorgelinkt te worden naar de site van onze partners.

ZorgTeam
Werner Asberg en Kees van Toorn zijn al jarenlang volledig gespecialiseerd in manuele therapie. Ze zijn beide ook kinder-manuele therapeut. De patiënt en de aandoening staan hierbij in het middelpunt en krijgen alle aandacht. Door de bundeling van specialisaties en kennis kunnen behandelingen makkelijker op elkaar worden afgestemd en doeltreffender worden uitgevoerd. De communicatielijnen zijn direct en kort. Hierdoor kan snel en efficiënt worden gehandeld.

De andere therapeuten werken meestal in teamverband samen in de behandeling van chronische vermoeidheid en pijn.

Partners

1nP
De psychologische zorg geschiedt door GZ psycholoog Els de Kloe en haar collega’s. Haar partner 1nP doet onder meer de declaraties. Zij zorgt voor de professionele invulling van psychologie binnen Vermoeidheid&PijnCentrum, als onderdeel van het totale behandelteam en uiteraard binnen het programma en de protocollen.

Partners

ME/CVS-Stichting Nederland
De ME/CVS-Stichting Nederland is de officiële Nederlandse ME/CVS-patiëntenorganisatie. Ze is aangesloten bij het Nederlands Patiënten Platform en als zodanig erkend door de overheid. De Stichting behartigt in het algemeen de belangen van patiënten en hun naasten en heeft heldere doelstellingen geformuleerd gericht op specifieke doelgroepen. De patiëntenvertegenwoordiging bij het Vermoeidheid&PijnCentrum geschiedt door de ME / CVS Stichting (www.me-cvs-stichting.nl).

Partners

Newcastle University
De succesvolle aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum vindt navolging in Engeland. Op Newcastle University neemt professor Julia Newton zoveel mogelijk van de aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum over. Newton doet belangrijk onderzoek naar vermoeidheid. Ze sprak op het symposium van het Vermoeidheid&PijnCentrum en toonde grote bewondering voor de behandelmethoden van het centrum. Haar enthousiasme resulteerde in een partnership en samenwerking tussen Newcastle University en het Vermoeidheid&PijnCentrum (http://www.ncl.ac.uk).

Partners

APC Cardiovascular – Sensewear
APC Cardiovascular Ltd verkoopt, onderhoudt en integreert innovatieve, non-invasieve, producten op cardiovasculair en respiratoir gebied. De SenseWear® Pro Armband is een klinisch getest en gevalideerd bewegings-, energie- en lifestyle monitoring systeem dat gebruikt wordt door het Vermoeidheid&PijnCentrum.

Partners

Nederlandse Vereniging van e-Health
De Nederlandse Vereniging voor e-Health (NVEH) is dé vereniging voor e-Health en telemedicine in Nederland, waarbij de kwaliteit van de zorgverlening voorop staat (www.NVEH.nl). Het Vermoeidheid&PijnCentrum is daar lid van.

Partners

Hotel De Lange Jammer
Hotel “De Lange Jammer” is een prima accommodatie aan het water om wanneer u van ver komt te kunnen overnachten. Het Vermoeidheid&PijnCentrum kan voor haar patiënten een overnachting tegen gunstig tarief regelen.

Partners

MOOR kids
MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat.
MOOR kids heeft de certificering tot PLUS praktijk met succes behaald. Daarnaast heeft MOOR kids ook het Topzorg Certificaat van Menzis behaald. Deze certificeringen zorgen er voor dat u er zeker van kunt zijn dat uw kind bij MOOR kids de beste zorg krijgt.

Partners
Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search