Engeland

Magazine is een onderdeel van de website waarin u terecht kunt voor verhalen van patiënten, onze blog, columns en zo meer. Als u zelf ook informatie kwijt wil op dit gedeelte, laat het ons weten!

De succesvolle aanpak van het Vermoeidheid&PijnCentrum vindt erkenning in Engeland. Professor Julia Newton doet belangrijk onderzoek naar vermoeidheid. Ze sprak meermalen op een symposium van het Vermoeidheid&PijnCentrum en toonde grote bewondering voor de aanpak van het centrum. Haar enthousiasme resulteerde in een partnership en samenwerking tussen Newcastle University en het Vermoeidheid&PijnCentrum (http://www.ncl.ac.uk).

Klik hier voor de brief van Professor Julia Newton.

Zorgspecialisten uit Engeland bezoeken Vermoeidheid&PijnCentrum

Lelystad – De Britse Martin Fisher, expert in zorginnovatie, bezocht recent Vermoeidheid&PijnCentrum in Lelystad. Dit deed hij samen met een delegatie van 12 zorgspecialisten van het National Health Service (NHS) in Verenigd Koninkrijk.

‘In de innovatieve aanpak van Vermoeidheid&PijnCentrum zit veel waarin we zelf geloven. De benodigde veranderingen zijn echter moeilijk binnen ons land gerealiseerd te krijgen. Daarom staat het bezoek aan Vermoeidheid&PijnCentrum centraal tijdens ons verblijf in Nederland’, aldus Fisher.

De zorgspecialisten spraken in het behandelcentrum aan Het Ravelijn in Lelystad spreken met onder anderen directeur Pierre de Roy, internist Joris Vernooij en een patiënt van het centrum.

NHS
De National Health Service (NHS) is het openbare zorgstelsel van het Verenigd Koninkrijk en de grootste ter wereld. De NHS biedt elke inwoner van het Verenigd Koninkrijk primaire en secundaire gezondheidszorg vanuit de gedachte dat goede gezondheidszorg voor iedereen, ongeacht inkomen, goeddeels gratis beschikbaar moet zijn. Er werken meer dan 1,7 miljoen mensen.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search