Behandeling

Na afsluiten van de eerste fase op de poli wordt in de medische brief een (eventuele) diagnose en behandelvoorstel gedaan. Ook ontvangt u uitgebreide inhoudelijke informatie over de multidisciplinaire behandeling.

Als patiënt en arts samen daartoe besluiten wordt na enkele weken contact met u opgenomen om de multidisciplinaire behandeling te bespreken. U hoeft dit gesprek niet af te wachten als u wilt starten met de behandeling; geeft u dit dan door via mailto:patientdesk@vermoeidheidenpijncentrum.nl.

De behandeling duurt minimaal 12 maanden en is gericht op verschillende aandachtsgebieden zoals herstel, slaap, ontspanning, voeding, omgaan met uw aandoening en de uitvoering van bewegen en activiteiten. Vanuit de aanpak van de belangrijkste klachten en symptomen werken we naar verbetering van het totale klachtenbeeld.

Het multidisciplinaire team geeft invulling aan het behandelplan. De verschillende behandelaars binnen het multidisciplinaire team kijken ieder vanuit hun eigen expertise naar de aandoening. Uiteraard is er binnen de kaders van het programma ruimte om de behandeling indien mogelijk aan uw persoonlijke situatie aan te passen binnen de expertise van de behandelaar.

Klikt u hier voor de resultaten van onze behandeling van vermoeidheid.

Vermoeidheidpatiënten van 14-18

Voor vermoeidheidpatiënten van 14 tot 18 jaar geldt dat er een andere intake aan de orde is. Een aantal patiënten van 16 tot 18 jaar kunnen daarna het totale programma volgen, anderen volgen een aangepast programma.

Neem contact met ons op

Laat een bericht achter. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Start typing and press Enter to search